Oudertraining

praktijk 2-Malika

Qigong massage training voor ouders

De oudertraining maakt steeds onderdeel uit van een breder begeleidingstraject en is er om ouders op te leiden in de basis versie van de qigong sensorische massage. Aan de hand van theoretische en praktische informatie leren ouders hoe de qigong massage dagelijks aan hun kind te geven. Cursisten leren de medische qigong vorm (12 handelingen), de effecten van de massage, het ideale moment om de massage te geven, de verschillende soorten van aanraking, belangrijke acupressuur punten en de mogelijke reacties die het kind kan hebben op de manier waarop de massage wordt gegeven en de do’s en don’ts bij het uitvoeren van deze praktijk. Verdere verdieping en individuele aanpassing van de massage aan de noden van je kind zullen tijdens het verdere begeleidingstraject behandeld worden. Deze cursus is alleen voor ouders.

Cursus info

Doelgroep:

Ouders en zorgverstrekkers die een sensorische stoornis bij kinderen met of zonder autisme doeltreffend en effectief willen aanpakken.

Prijs:

● 300€* per ouder paar

* Per gezin mag er 1 persoon extra gratis mee naar de cursus komen.
Deze ene persoon is iemand die je.kind(-eren) goed kent en die je gezin kan ondersteunen in het geven van de dagelijkse qigong massage.

Individueel of in groep

Oudertrainingen kunnen op elk moment gevolgd worden en maken deel uit van een op maat gemaakt begeleidingstraject voor uw kind en gezin. Enkele keren per jaar worden er oudertrainingen in klasverband georganiseerd, voor data kijk in de agenda

x

x

** Ik geef geen training meer zonder begeleiding. Uit onderzoek is gebleken dat ouders die geen begeleiding krijgen na de training sneller afhaken en dat is zonde voor zowel het kind als de ouders. Er is een online begeleidingstraject bestaande uit wekelijkse mails (12 weken lang) incl. 2 coaching momenten via Skype of je kunt voor persoonlijke coaching kiezen, ideaal is wekelijks of 2-wekelijks.

x

x

x

x

x

#LoveLife #InTouch 

#Autisme #Autism #ASD #ASS #TSA 

#Verweermodus #SensorischeTrechter

#QST #QigongMassage #sensorymassage #DrLouisaSilva #QSTTestimonial

#LiefdevolOuderschap #Zorgouders #Zelfzorg101

#Sensory #SPD #SensorischeIntegratie #SI

#Boek #SensorischeBehandelingAutisme

#AutismResearch


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s