Over de controverse rond vaccinatie bij autisme:

Geplaatst op Geupdate op

Vaak nog hoor je dat vaccins autisme veroorzaken, het duikt elke keer weer op, maar misschien niet op de manier zoals je denkt.
Met al mijn onderzoek en studies van de alternatieve geneeskunde en in het bijzonder mijn werk met Qigong Sensorische Therapie op kinderen met autisme, heb ik een dieper begrip gekregen van het ‘waarom’.
QST is een wonder geweest tot hiertoe.
Geen andere manier om het te zeggen.
Volgens de Chinese geneeskunde raakt het lichaam “geblokkeerd” door giftige stoffen, verwondingen en zelfs stress. Net als mensen met gluten of pinda-allergie of ander intoleranties, kortom iets wat je lichaam niet bevalt. Het werkt gelijkaardig met alle toxines zoals bewaarmiddelen, kleurstoffen, penicilline, parfum, … Je lichaam reageert er gewoon op.
Het is hetzelfde met vaccins. Je lichaam komt in een staat van “on-gemak.” Zwakte en ziekte zijn het eindresultaat van een voortdurende staat van on-gemak in je lichaam. Daarom is er een sneeuwbaleffect wanneer sommige mensen ernstig ziek worden. Vaccins, wanneer ingeënt in het lichaam, veroorzaken veel stress op het minuscule kleine onderontwikkelde systeem van kinderen. De toxines erin zijn verschrikkelijk. Ik geloof dat kinderen met autisme met een zeer gevoelig systeem geboren worden dat zeer makkelijk overbevraagd raakt.
Soms merk je het zelfs niet dat je kind een gevoelig systeem heeft. Sommige lichamen reageren door zich in wezen gewoon af te sluiten. De aluminium schakelt het zenuwstelsel als het ware uit. Je krijgt kortsluiting in het spijsverteringsstelsel. Het immuunsysteem raakt op een bepaalde manier overbelast en oververhit. Het is dus perfect logisch dat wanneer je een baby met een overgevoelig systeem inent er ernstige gevolgen kunnen zijn.
Mijn werk met QST ontgift en “ont-grendelt” al deze systemen, zodat ze kunnen gaan functioneren op de manier waarop ze zouden moeten. Het ontgift het lichaam van enkele bestanddelen in de vaccins. Sommige toxines kunnen echter blijvende schade aanrichten, maar het lichaam is gemaakt om zichzelf te genezen zo goed en zo kwaad het kan en zal nooit stoppen met dit te doen. Er zijn zelfs gevallen gekend waar kinderen met ernstig autisme zijn opgeschoven naar de uiterste milde kant van het spectrum.

Belooft QST een absolute genezing? Nee 
Komt QST het dichtst bij een totale genezende aanpak voor autisme totnu toe? Ja

Ik heb met mijn eigen ogen en oren deze wonderen mogen zien en ervaren. Dus de volgende keer dat je iemand hoort praten over dat vaccins autisme veroorzaken, zul je misschien een ander idee van het ‘waarom’ hebben en je gewoon een beetje meer kunnen openstellen voor nieuwe ontwikkelingen. Dat betekent niet dat je het met me eens moet zijn. Ik vraag alleen dat je open bent voor de mogelijkheid dat toxines ons systeem grondig kunnen plat leggen.

960x0
Klik hier om het artikel te lezen over Robert De Niro en de controverse rond de vaccinatie film “Vaxxed: from cover-up to catastrophe”  op het Tribecca filmfestival

x

x

x

x

 

 

#LoveLife #InTouch 

#Autisme #Autism #ASD #ASS #TSA 

#Verweermodus #SensorischeTrechter

#QST #QigongMassage #sensorymassage #DrLouisaSilva #QSTTestimonial

#LiefdevolOuderschap #Zorgouders #Zelfzorg101

#Sensory #SPD #SensorischeIntegratie #SI

#Boek #SensorischeBehandelingAutisme

#AutismResearch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s